Alexandra Șerb

Coach pentru Părinți

Ghidul tău în transformarea relației cu copilul

Bună, eu sunt Alexandra!  Mamă de gemeni și Coach pentru părinți

Povestea mea

Pe drumul meu spre a deveni un părinte mai bun, am început, nu doar să studiez stadiile de dezvoltare și psihologia copilului, cât și cine sunt eu ca om. Pe acest drum, am întâmpinat multe obstacole, am greșit, am căutat neîncetat și am învățat lecții fără de care nu aș fi ajuns aici, azi.
Mi-am construit relația aceea hrănitoare cu copiii mei, dar și cu mine însămi. M-am dedicat procesului de vindecare și de descoperire interioară, ceea ce este, de fapt, cheia în călătoria de părinte.
Cu toate aceste lecții învățate, dinamica vieții noastre de familie s-a schimbat. Acasă a devenit un mediu hrănitor, spațiul pe care îl co-creăm într-un mod în care ne servește tuturor. 

Lucru care m-a inspirat să vreau să împărtășesc aceste lecții și experiențe cu părinții de pretutindeni.
Dacă și tu tânjești după o relație hrănitoare cu copilul tău, dar nu știi de unde să începi, hai să vorbim.
Programul pentru părinți pe care îl desfășor este harta de care ai nevoie ca să știi drumul tău.

Valori & Convingeri

Încredere și Siguranță

Încrederea este o valoare-pilon. Este atât de importantă pentru că aduce cu ea înflorire, relaxare și creștere. Nu putem să ne dezvoltăm când ne simțim amenințați. 

Compasiune

Compasiunea este balsamul de care avem nevoie în momentele acelea cele mai intime și inconfortabile. Schimbarea aduce cu sine mult disconfort și pentru a-l naviga cu bine, e important să avem compasiune. Pentru mine, pentru tine, pentru ceilalți. 

Creștere și dezvoltare personală

Viața este o continuă mișcare. O continuă provocare. De aceea avem nevoie de creștere, avem nevoie să ne adaptăm, să învățăm, să ne redescoperim zone pe care poate nu le-am explorat până acum. 

Armonie

Avem nevoie de armonie. Să avem cu ce alterna graba, disconfortul, durerea, stresul zilnic. Avem nevoie și de răgaz în care să ne simțim congruența interioară. Merităm să învățăm să ne creăm această armonie, atât pentru noi cât și pentru copiii noștri, care să guste din ea. 

Despre abordare

Filozofia după care mă ghidez în lucrul cu părinții se bazează pe următorul adevăr: Comportamentul copilului este o oglindire directă a nevoilor lui (împlinite sau nu) și a propriilor noastre dureri cu care venim din trecut (de care suntem conștienți sau nu). Nu există excepție. De aceea, abordarea mea este legată de transformarea părintelui, în primul rând.

Pe măsură ce părintele se eliberează de orice emoții reziduale sau tipare de convingeri vechi, poate să facă loc altora noi, unele care să servească scopului său principal în viața de părinte.

Toată metodologia pe care o propun are fundament științific și are rezultate în rândul părinților care își doresc o transformare în relația cu copilul.

Rolul meu este să îți fiu ghid. Eu sunt aici să te ghidez pe TINE să obții relația pe care ți-o dorești și care te împlinește cu copilul tău.

Am resursele potrivite, tolba plină de tehnici și metode pe care le putem explora, când vei decide să lucrăm împreună.

Dacă te-ai săturat să simți că „parenting-ul nu funcționează”, atunci hai să lucrăm împreună și eu îți voi arăta ce funcționează pentru tine!

cum sa iti pastrezi calmul minicurs

Nu mai aștepta! Începe azi călătoria ta de transformare în viața de părinte