Hai să vorbim!

Ai o întrebare sau vrei să iei legătura cu mine? Lasă-mi un mesaj, abia aștept să ne cunoaștem!

Trimite-mi un mesaj:

5 + 5 =

Întrebări frecvente

Cui se adresează programul de Coaching pentru părinți?

Lucrez cu părinți care au copii în vârstă de până la 10 ani și care se simt copleșiți de rolul de părinte. Părinți care își doresc să facă lucrurile altfel față de cum au fost ei tratați când au fost mici și nu știu încă cum să o facă. Părinți care nu mai vor să țipe, să amenințe sau să pedepsească pentru a obține cooperarea copilului. Părinți care vor să crească făpturi întregi, echilibrate și care să prospere în viața lor de adulți.

Unde au loc întâlnirile?

Întâlnirile sunt online și au loc pe zoom.

Ce este o întâlnire de cunoaștere?

Imediat ce ai programat o întâlnire cu mine, vei primi un email cu detaliile întâlnirii care va avea loc pe zoom. Acest email va conține linkul întâlnirii. E nevoie să te asiguri că ai aplicația zoom instalată pe telefon sau o poți accesa direct de pe web, de pe un computer.

În timpul întâlnirii, ne vom cunoaște, îmi vei povesti despre provocările tale și îți voi povesti despre programul de coaching pe care îl derulez. Orice întrebare este binevenită și răspund oricărei neclarități ai.

Durata unei întâlniri este de 40 de minute.

La finalul întâlnirii vom stabili dacă vom lucra sau nu împreună.

Este nevoie să fie prezent și copilul la întâlnirile noastre?

Recomandarea mea este ca aceste întâlniri să nu fie în prezența copilului, pentru a-ți oferi spațiul să discuți, într-un cadru intim și sigur despre ceea ce simți. Știu că este greu să găsim timp doar pentru noi, este în regulă oricum, dar eficiența sesiunilor poate fi afectată dacă te afli într-un mediu în care ești distras.

Cât timp e nevoie să investesc în acest program?

Timpul investit este cel pe care îl petrecem în întâlnirea noastră (de 1,5 h) + timpul de introspecție și de lucru interior, pe care fiecare îl petrece cum și cât simte. Fiecare sesiune va avea un fișier de lucru pentru săptămâna ce va urma. Această călătorie este personală și fiecare este invitat să își ia cât simte și are nevoie din ea. Cu cât implicarea este mai mare, cu atât transformarea este mai profundă. Eu promit să îți fiu alături oricum ai alege să o faci!

Abonează-te la Newsletter și primește resurse gratuite, direct la tine pe email!

Marketing by